TRANSPORT GRATUIT: Comanda de minim 50 lei si beneficiezi de transport gratuit! Oferta valabila pana la data de 28 februarie 2022.

TRANSPORT GRATUIT: Comanda de minim 50 lei si beneficiezi de transport gratuit! Oferta valabila pana la data de 28 februarie 2022.

  • 0

    Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Cea mai bună cafea – Cafea Las Colinas

Un vechi proverb turc spune: “O ceașcă de cafea va fi amintită timp de 40 de ani”. Sensul simbolic al acestui proverb este că atunci când doi oameni beau o cafea împreună, momentul va fi gravat în memoria lor pentru 40 de ani. Dacă vreți să dați sens și valoare acestei afirmații, bucurându-vă de ceea ce ne oferă piața de cafea actuală și cumpărați pentru a împărtăși cu prietenii, oaspeții, colaboratorii, partenerii de afaceri doar cea mai bună cafea și cafea premium.

O zi bună, o prietenie adevărată, o întâlnire, o discuție și chiar o afacere încep întotdeauna cu o ceașcă de cafea de calitate. Multe dintre relațiile noastre sunt deschise și consolidate de această băutură specială, aromata și savuroasă, care ne dă energie și ne face zilele mai frumoase.

Cu siguranță nimeni nu poate rezista mirosului special pe care îl simți când treci pe lângă un magazin de cafea sau o cafenea bună. Parfumul specific și aroma inconfundabilă transmit o senzație pe care cu siguranță ți-o amintești mereu.

blank

Cum este cea mai bună cafea?

Sunt multe detalii care fac o cafea să fie bună. Iubitori și pasionații o pot descrie în mii de fraze, care tot nu pot epuiza plăcerea care însoțește consumul ei. Printre cele mai importante aspecte putem menționa:

1. O cafea Arabica

Acest tip de cafea este cel mai apreciat și popular tip de cafea. Ea are un gust delicat, plăcute, cu note particulare dintre cele mai variate, cum ar fi: citrice, portocale, mandarine, ciocolată, struguri, stafide, sirop de arțar, alune, mango, ceai, lavandă, flori, condimente, migdale, caramel, fructe de pădure, mure, pământ etc.

Columbia, Panama, Costa Rica, Jamaica, Guatemala, Etiopia, Brazilia sunt unele dintre cele mai bune origini pentru o cafea arabica de calitate.

Numai gândul la aceste arome naturale particulare parcă îmbie să îți dorești să încerci o cafea cum ar fi: Cafea Panama Finca Ruiz Bouqette sau Cafea Guatemala Huehuetenango SHB.

2. O cafea premium

Cafelele din această categorie includ produse obținute în anumite regiuni ale globului, din boabe de cafea de cea mai bună calitate, atent cultivate, culese și selectate. Sunt produse sub un anumit brand, organic de regulă, în cantități mici și au un preț mai ridicat decât restul produselor de pe piață.

Unele dintre cele mai interesante cafele premium din această categorie sunt: Cafea Jamaica Blue Mountain și Costa Rica SHB Reserva Presidente.

3. O cafea organică

Modalitatea de cultivare, creștere și producere a cafelei influențează mult calitățile produsului final. Cu cât condițiile specifice sunt mai ecologice și mai puțin industrializate cu atât calitățile și aromele specifice sunt mai pure și mai nuanțate.

Unele dintre cele mai bune cafele de acest tip din oferta noastră sunt: Cafea Life Columbia Huila Organic și Cafea Panama Finca Ruiz Bouqette.

4. Prăjită conform tradiției și recomandărilor producătorului

Fiecare modalitate de prăjire conduce la relevarea anumitor caracteristici și proprietăți. Specialiștii știu foarte bine care sunt recomandările în funcție de tipul de boabe, de regiune, de aromele care pot fi obținut, de gusturile clienților. Modalitățile de prăjire pot fi ușor, mediu, intens. Prăjirea ușoară dă o culoare mai deschisă boabelor, o aciditate mai crescută și cremă intensă. Prăjirea medie, cea mai folosită, păstrează foarte bine toate aromele și dezvăluie întreaga savoare. Prăjirea mai puternică produce boabe mai închise la culoare, ce reduc din aciditate și dau o nuanță mai intensă cafelei.

De regulă producători specifică pentru fiecare cafea premium care sunt modalitățile de prăjire recomandate și ce se poate obține în fiecare dintre cazurile specificate.

Încercați cafelele: Cafea Fazenda California și Cafea Guatemala Huehuetenango SHB

5. Nivel de tărie

O cafea de calitate va avea întotdeauna specificat nivelul de tărie. Acest detaliu le poate fi de mare ajutor clienților pentru a alege ceea ce consideră ei cea mai bună cafea, în funcție de gusturile, preferințele de servire, particularități de arome.

6. Altitudine de creștere

Cele mai bune cafele sunt adesea crescute la altitudini foarte înalte. Datorită condițiilor climatice specifice vor rezista doar boabele cele mai puternice și mai sănătoase. Datorită solului și nevoii de a lupta pentru supraviețuire, ele vor extrage din pâmânt o serie de substanțe care le vor spori calitățile și le vor da o savoare unică, inconfundabilă, bogată și exclusivistă.

Merită să încercați Cafea Jamaica Blue Mountain!

7. Scor de Calitate sau Quality Score

Cele mai bune cafele primesc un scor pe baza unei scale de calcul standardizate de la 60 la 100, ce ia în considerate mai multe aspecte ale calităților oferite de o ceașcă de cafea. Acesta este reglementat de SCAA sau Speciality Coffee Association of America. Printre cele mai importante caracteristici incluse menționăm: aromă, note, corp, aciditate, echilibru etc. Cele mai bune cafele au un scor de peste 80. Cele mai multe cafele bune se încadrează de regulă între 83 și 87 puncte. Cele peste acest scor sunt de excepție și rare.

8. Tipul de râșnire

În funcție de modalitatea de preparare, pentru a bea o cafea bună, trebuie respectată modalitatea și dimensiunile de râșnire cele mai potrivite. O râșnițe medie este cea mai indicată pentru aparatele automate de cafea. Râșnirea fină este bună pentru o cafea espresso, care să îți dezvăluie cât mai bine aromele și uleiurile esențiale. Râșnirea grosieră merge pentru o cafea făcută la presă.

9. Modalitatea de preparare și de servire

Nu am putea încheia enumerarea aspectelor care dau specificul celei mai bune cafele fără a menționa modalitatea de preparare și de servire. La ora actuală sunt disponibile și accesibile cele mai variate modalități de a prepara și de a consuma o cafea de calitate. Fie ca preferați cafeaua făcută la un espressor automat sau manual, la presă franceză, la filtru, turcească, ibric, cold brew, espressor moka, la V60, gustul va fi desăvârșit dacă alegeți o cafea de cea mai bună calitate.

Consumată simplă, cu zahăr, miere, lapte sau frișcă, o cafea premium va fi întotdeauna cea mai bună alegere!

blank

Cea mai bună cafea este cea băută imediat, deoarece are savoarea și aromele cele mai intense. Cafeaua prăjită și măcinată, ambalată este bine să fie consumată în maximum 2 luni. Cafeaua boabe desfăcută, pentru a-și păstra aroma și uleiurile esențiale, este recomandat să fie consumată în 2 săptămâni, iar cea gata măcinată în 2-3 zile.

O cafea adevărată, pe care să o savurezi cu prietenii și oaspeții tăi nu poate fi decât o cafea premium de cea mai bună calitate. Aceasta este singura în măsură să dezvăluie un corp bogat, arome intense și note delicate, de care să îți aduci aminte și peste 40 de ani.

Pentru relații durabile și momente de neuitat alegeți întotdeauna cafele premium Las Colinas!

Ar putea sa va placa

Meniu

Cafelele Las Colinas sunt rezultatul unei selecții atente de boabe de cafea, zone și modalități de recoltare, tehnici de prelucrare și finisare a notelor, produse cu calității finale unice, realizate de o echipă cu gusturi rafinate și cunoștințe speciale.

Reducere de bun venit!

5% reducere

Oferta este limitata

Acum te poti bucura si de 5% reducere la prima ta comanda!

Foloseste codul #Bunvenit in pagina de checkout