TRANSPORT GRATUIT: Comanda de minim 50 lei si beneficiezi de transport gratuit! Oferta valabila pana la data de 28 februarie 2022.

TRANSPORT GRATUIT: Comanda de minim 50 lei si beneficiezi de transport gratuit! Oferta valabila pana la data de 28 februarie 2022.

  • 0

    Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Despre noi

Cafelele Las Colinas sunt rezultatul unei selecții atente de boabe de cafea, zone și modalități de recoltare, tehnici de prelucrare și finisare a notelor, produse cu calității finale unice, realizate de o echipă cu gusturi rafinate și cunoștințe speciale.

Meritam

cu totii o cafea buna

În alegerile noastre suntem atenți la fiecare aspect și detaliu al aventurii cafelei, de la locul de culegere a boabelor, la tradiția de sortare, fermentare, spălare, prelucrare și uscare, până la plăcerea de a prăji, prepara și savura fiecare strop al unei băuturi unice, bogată în arome.

 

Apreciem valoarea efortului uman care stă în spatele fiecărei etape a obținerii produsului final, migala, răbdarea, pasiunea și fiecare poveste care a dus la adăugare unei particularități în rezutatul final al cafelei oferite.

Credem că obținerea celei mai bune cafele este o adevărată cultură, bazată pe o filosofie a reîntoarcerii la natură și la valorile trecutului. Suntem în măsură să oferim clienților noștri cafele organice, de specialitate și produse obținute în cantități mici, la altitudini înalte, în cele mai naturale și sănătoase condiții.

Folosim doar boabe de cafea arabica de valul al treilea, pe care le aducem de la fermele celor mai importanți și valoroși cultivatori de cafea, unde sunt prelucrate după rețete originale, conform unor metode tradiționale și tehnici sustenabile îmbunătățite constant.

Căutăm sortimente de cafea cât mai rafinate, care să fie recunoscute internațional, premiate și apreciate de toți iubitorii de cafea și pasionații de arome distincte, bogate, exclusiviste și originale.

blank

Am pornit la drum în această aventură cu ideea că "Merităm cu toții o cafea bună" ("Fiecare dintre noi merită o cafea bună") și cu dorința de a oferii tuturor români băutori de cafea, produse de calitate superioară, proaspete, rafinate, cu note specifice, originale și naturale.

blank

Meniu

Cafelele Las Colinas sunt rezultatul unei selecții atente de boabe de cafea, zone și modalități de recoltare, tehnici de prelucrare și finisare a notelor, produse cu calității finale unice, realizate de o echipă cu gusturi rafinate și cunoștințe speciale.

Reducere de bun venit!

5% reducere

Oferta este limitata

Acum te poti bucura si de 5% reducere la prima ta comanda!

Foloseste codul #Bunvenit in pagina de checkout